Nu har Doris flyttat!

Doris heter inte Doris längre heller för den delen utan har bytt till ett kanske mer passande namn, nämligen Chosan... Hon heter ju Fairytale Dreams Cho Chang, och det kommer nog bli många "hoppsan tjosan" när man uppfostrar denna lilla dam med egen vilja och massa hyss! Så Chosan blir nog ett mycket passande namn! Godis och Doris var lite väl lika varandra, de kommer ju att tränas en del ihop och vi vill ju inte att våra hundar ska komma samtidigt för att deras namn är så lika ;-)



Nu ska Chosan åka hem med sina nya "syskon"! Harry (t.v) blir nog överlycklig! Troligen resten av familjen också förstås!



Matte Denise med söta Chosan!!!

Vi önskar dem all lycka!

Godis är nöjd och belåten över att Chosan har flyttat,ingen som biter i en överallt! Hänger i svansen,fösöker äta upp ens mat och vara allmänt busig när man ska vila! Och vad jag har hört är det tidiga morgnar i Tibro nu ;-) Chosan ska upp tidigt tydligen!

Lucy börjar bli riktigt tjock nu,så vi hoppas på attd det blir några valpar. Hon är beräknad till omkring den 10-11 april. Så vi håller tummarna,hittills har allt gått smärtfritt utom en del illamående för hennes del. Hon blir gladare nu när snön nästan har försvunnit så man verkligen kan springa och skita ner sig i all dynga! Detta gillar även Diva, jag tror det ligger i welsharnas gener att vilja bli så skitig som möjligt! Om det är nån welsh som inte är sådan,hör av er! Det kanske kan vara värt att avla fram en renlig welsh ;-)

Nu ska vi ner och kolla in vårmarknaden i Tidaholm coh se om det finns något roligt att handla!
Nu kan man ju börja plantera lite vårblommor,härligt! Jag har faktiskt redan köpt mig en rosenbuske (en rosa ros) och en krusbärsbuske!


Välkommen till min nya blogg!

Så nu har jag äntligen fått mig en snygg blogg, som jag ska försöka att sköta och uppdatera ofta. Men det är ju lättare sagt än gjort när man är småbarns förälder. När man väl sätter sig för att göra något på datorn är det någon som kallar på min uppmärksamhet... =)
Idag annonserar jag att våren är kommen hit till Tidaholm,jag har sett coh hört tranor, toffsvipor,gäss och svanar. Jag har även två stycken snödroppar som blommar vackert i rabatten! Även påskliljorna är på väg upp.
Så nu hoppas vi bara på att det ska fortsätta att töa så snön försvinner på allvar och inte kommer förän till vintern igen. Vi har massa vatten i ån här bredvid huset och hoppas att den inte svämmar över upp på vägen,men det är nog stor risk, då det är mycket snö kvar som ska smälta bort!



Här är en bild på fallet får förra våren,det är betydligt mera vatten i nu!

Så nu ska jag och hundarna gå ut och skita ner oss lite mera,det är ju så härlig lervälling nu! Welsharna tycker att det är SÅÅ kul att skita ner sig!

RSS 2.0