Veckan som gått

Valparna de växer och står i! Härliga små krabater är de, det kommer bilder på var och en av valparna senare. När jag fått Mathias hjälp dvs... Denna veckan har vi varit ute på minst en timmes promenader varje dag! Duktigt! Oftast blir det dock mer... Kalvstallet besöks dagligen, det är ett måste nu för tiden. Annars har vi nog haft en relativt lugn vecka med våra mått mätt. Det finns ju stunder när man tror att man ska bli flintskallig... När man nästan drar håret av sig av förtret... Men överlag en bra vecka!

Här kommer ett litet bild maraton från veckan som gått!


En liten gäspning!


Tik nummer 1 och 2


Hela högen! Från v. 5, 2, 1, 6 och 3.


En av våra morgon promenader! Grynet och Godis i full fart!


På väg hemmåt, Diva, Godis, Grynet, Alva och Edvin.


Vackra moln en av kvällarna...Dock inga askmoln =P

I fredags åkte jag, Emelie (Mathias syster), barnen och hundarna till Hjo för att träna viltspår med Denise och Linda med hundar. Vädret var mindre roligt på vägen dit, mycket hagel! Eller ja, det var både hagel, snö och regn om vartannat. Men ut kom vi och la spår. En härlig viltspår premiär för året! Vissa hundar gick bra, andra mindre bra... Tezzie som har bott hos oss några dagar nu, då mamma och pappa faktiskt kom iväg till Mallorca! Så då fick hon passa på att träna, och som det gick! Hon var helt fantastisk! Underbart!! Så nu hoppas vi att vi kan börja komma ut och träna en hel del. Denise har hjälpt mig att ta en del av dessa bilder! www.tibridge.se


Molly och Linda


Molly har hittat klöven!


Tezzie (Werinas Fudge) får gå viltspår för första gången, här är spårstarten.


En mycket duktig Tezzie har lett mig frm till klöven! En helt klockren spårning! Så nu mamma och pappa, ska Tezzie få tävla, det är bara att hosta upp ;-)


Diva på spårning...mycket ringning blev det,men tillslut så hittade hon fram!


Godis på spårning, en del ringande blev det där med..


Denise, Edvin och Linda. Mycket kul finns det i bagaget! Framför allt en söt liten Chosan som inte syns i bild...

Chosan är det full fart på, och hon fick passa på att leka lite med mor sin. Vilket var uppskattat av både mor och dotter!






Postat av: Denise Magnusson

Va söta de har blivit de små lurvarna =)

Jag är också nöjd med dagen i fredags, var super trevligt och vi hade ju ändå tur att det var uppehåll under tiden som vi la spår och gick promenad.

2010-04-25 @ 14:20:56
URL: http://tibridge.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback